Des d'una capseta...

25 de juny 2006

En fi...

...acaben d'eliminar la selecció d'aquest país del mundial. Suposo que això voldrà dir que la plaga taronja que m'envoltava començarà a remetre ben aviat. Això els passa per jugar vestits de blanc en comptes de l'omnipresent "oranje" ;)

...aquest cap de setmana la ciutat estava de "Fiesta del Sol" (yep yep, en castellà, coses d'aquesta gent). Doncs per a celebrar-ho hem tingut un diumenge del tot gris i amb pluja. De fet amb tempesta i tot... irònic, oi??
Tinc la impressió que de la mateixa manera que al súper de tant en tant si compres certs productes te'n regalen un extra, doncs em fa l'efecte que aquí amb el temps van fer un tracte similar. Per cada dos o tres dies macos, assolellats i de temperatura agradable venen en el pack dos o tres grisos i lletjos. Qui fes els negocis deuria pensar que millor això que res!

...dimarts me'n vaig a un congrés de cèl.lules solars orgàniques a París i d'allí directament a caseta, una setmaneta de vacances, per tant no puc prometre massa actualitzacions en aquest període. Potser si... o potser no... ja veurem ;)

3 Comments:

  • Lástima que no llegasen ni a forzar la prorroga, porque prometía...y lo que prometen por aquí son olas de calor...

    By Anonymous Anònim, at 9:54 a. m.  

  • Si vas a París, passa per Saint Denís i et fas una foto amb la bufanda del Barça!!!
    Ara és centre de peregrinació blaugrana!!

    By Anonymous Anònim, at 4:04 p. m.  

  • @my anonymous
    pues con el mono de mar y de una semanita seguida de sol que llevo encima, ya es eso!

    @kike
    ...i l'omnipresent oranje altra vegada al calaix! Ueeeeeeee! ;)

    @l'anonim venecia
    per aixo necessitaria dues coses que no tinc... temps i una bufanda del barsa (i no sera perque no me l'hagin volguda comprar vegades!).

    By Blogger Marta, at 2:26 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home