Des d'una capseta...

08 d’agost 2006

The UnDutchables


Quan portes una temporada mínimament llarga en un lloc estrany ;) és divertit veure que no ets tu, que són ells, jeje. De fet, tenint en compte que pràcticament la totalitat dels foranis tenim queixes similars i ens en fotem de les mateixes coses, ja ho tenia força coll avall...

Però per sortir de dubtes, res millor que un llibre com el de la foto, The UnDutchables, per acabar de deixar les coses clares. És un llibre sobre Holanda i els holandesos que intenta fer èmfasi en totes aquelles petites coses que fan d'aquest país pla i ple de bicicletes un lloc singular, per dir-ho d'alguna manera. Et poses a llegir-lo pensant que no n'hi haurà per tant, i a mesura que avances les pàgines t'adones que vas fent que si amb el cap perillosament sovint o et sorprens deixant anar riallades tota sola mentre llegeixes.
No us posaré cap tros del llibre perquè estic convençuda que no us faria la mateixa gràcia que a mi. Però si algun de vosaltres algun cop passa una temporadeta en aquest el país de les tulipes i els esclops, I strongly recommend aquesta lectura.

No si quan jo dic que són raros per alguna cosa deu ser, no???? jejejeje


Man's best friend (dog), sitting in Dutchman's best friend (beer crate), loadedon cloggy's best friend (bicycle), in front of the nation's best-loved type of shop (discount).

Fotos: pillades de la web dels UnDutchables

2 Comments:

  • Vaja, que et sents una mica com el Matthew Tree a Catalunya.

    By Anonymous Anònim, at 9:22 p. m.  

  • En Roma haz como los romanos...y todo se pega menos la belleza... ;-)

    By Anonymous Anònim, at 7:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home