Des d'una capseta...

10 de setembre 2006

Tatatá tatatá tatatá!



Fa una estona que he arribat de veure el Barça 3 - Osasuna 0. Quina primera part... Està clar que l'Etoo ha començat la lliga a per totes. Aquest home vol la pilota d'or ja, el pichichi la setmana que ve i la bota d'or l'altra... ha sortit hipermotivadíssim! I si a això li sumes un equip (prou) sòlid darrera (tenint en compte les alçades de la temporada) i que jugaven contra ningú... perquè l'Osasuna no ha fet res de res de res (i se'n fotien de mi quan deia que el dia que el barça jugava a casa mentre era aquí jugaven contra ningú!).

Golet al minut u, Etoo. Vaselina, Etoo again a passi amb rebot inclòs (of course) del Deco cap al vint. I el Messi (catxis, m'ha fotut la porra enlaire!) el tercer després d'una recuperació del gana de l'Etoo. Ai que el porter de l'Osasuna, aquesta nit quan tanqui els ulls, veurà Etoos per tot arreu... ;)

En resum, que aquest any l'equip torna a pintar bé, bona primera impressió tant del Thuram com del Zambrotta (els falta rodatge, però la cosa pinta bé) i m'he quedat amb les ganes de veure el Gudjhonsen una estoneta. A partir d'ara ens queda el Puyal fins el dia del Chelsea...

Foto: Marca

2 Comments:

  • Y yo apenas conozco el resultado de refilon desde tierras bárbaras...

    By Anonymous Anònim, at 9:59 p. m.  

  • EL Gudjonsen te'l reserven per al partit del 31 octubre contra el Chelsea. FORÇA BARÇAAA!

    By Anonymous Anònim, at 2:11 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home