Des d'una capseta...

27 d’octubre 2006

Tardor / Autumn

Tot i que he sentit per la ràdio que per allà baix encara és estiu, aquí dalt ja fa dies que la tardor ha arribat. Amb els bonics colors que la caracteritzen. Com que demà me'n vaig cap a casa una setmaneta amb l'excusa de les eleccions (tot i que els panellets i el Barça-Chelsea em fan força més gràcia... ;) ) un deixo unes boniques fotos d'aquesta estació (algú em titllarà de poc original, jeje). No prometo gaire actualitzacions (if any) la setmana que ve... o sigui que espero que us agradin les fotos!


A few days (even weeks...) ago, fall appeared in the leaves of the trees surrounding us. As next week i'll be home and i don't think i will update the blog too much (or at all...), i hope you enjoy these autumn photos in the meantime! ;)















I per acabar, una altra foto que demostra que les cel·luletes solars es poden fer servir amb finalitat artística... perquè no sé si seria molt eficient... ;)

And finally, another proof that you can make art from solar cells... 'cause i'm not too sure it's really efficient... ;) (Tobias, thanks for telling me where this was!)



1 Comments:

  • Así es fácil hacer un post...ummm..tomo nota que me estoy quedando sin ideas...

    By Anonymous Anònim, at 8:26 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home