Des d'una capseta...

24 d’octubre 2006

un dia lliure entre setmana...


Després de passar-me el cap de setmana (divendres i dilluns inclosos) al laboratori fent cel·luletes en quantitats industrials, avui m'he pres el dia lliure. A canvi. Ja té nassos que el cap de setmana va fer bon temps i avui feia un dia de tardor amb totes les lletres, és a dir, plovent...
Què he fet? Doncs no matinar massa, fer una mica de dissabte, anar a comprar (coses que em feien falta i alguna que no... jeje, és inevitable, ho duc als gens!) i voltar pel centre una estona. Ara amb la caputxa posada, ara sense, ara again... He aprofitat per veure una exposició de les que hi ha a causa de la Dutch Design Week (si no hagués plogut segurament hauria anat a veure més coses, però feia mandra...). L'exposició es deia "Copypaste History", i les fotos d'aquí sota són d'allà:


I després m'he parat a fer un d'aquests sucs exòtics (plàtan, menta, mango i taronja) en un local d'aquells on veus la fruita ben maca abans no la facin suc.

L'anècdota de la tarda? Doncs que estava passejant per un dels centres comercials de la city després d'haver dit que no a diverses enquestes, quan veig un enquestador que ve directe cap a mi. Faig veure que no el veig, però ve molt directe o sigui que aixeco la vista per dir-li que no i resulta que és el fill del meu jefe que m'ha reconegut (!!). O sigui que enquesta sobre la bellesa i, per postres, gravada en video... ;)

Short summary: the photos are from an exhibition called "Copypaste History", part of the Dutch Design Week that takes place this week in Eindhoven. Anyway, the moment of the day was when i was walking through a shopping center and i saw a boy with a poll coming towards me... when i looked at him just to say "no thanks" i realised he was my boss' son... so i answered the poll... and was even videotaped!!! ;)

1 Comments:

  • Copy paste history? Eso tiene que ver algo con la primera foto :-)

    Interesante exposición...hablaremos de exposiciones también...

    Y queremos más detalles sobre la encuesta de la belleza...

    By Anonymous Anònim, at 9:06 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home