Des d'una capseta...

12 de novembre 2006

Bandes i bolos


Divendres a la nit hi havia per diversos locals del centre una mena de festival de música, el Popronde. Nits com aquestes les fan a diferents ciutats del país i és una manera de donar-se a conèixer per a bandes locals indepentdentment del gènere. Nosaltres vam sentir Karmakonga, un grup reggae/pop amb força marxa i que sonava prou bé, en un local on normalment hi sona salsa. Després una estona de Vegas for Millions (pop/rock) en un altre pub i vam acabar sentint una estona de Hospital Bombers (indie) a un pub irlandès. I cap a casa no gaire tard, que era divendres i estàvem cansades.

Dissabte vam anar tota una colla a jugar a bolos (o bitlles si som puristes, jeje). Ostres, feia que no jugava... vamos, des del segle passat! Obviament no vaig ni guanyar ni fer un paper massa reeixit... :$ I després, per acabar un dissabte a la nit diferent, billar. Ah, i tornar a casa en bici sota un deliciós ruixim... nice dutch weather, uix!


Friday night there were concerts from local bands in different locations around the city centre, the Popronde. There was quite a broad choice of groups and styles. We went to see Karmakonga (reggae/pop) and afterwards a bit of Vegas for Millions (pop/rock) and a bit of Hospital Bombers (indie). And home not too late... after all it was friday and we were a bit tired.

Saturday night we went bowling. It was fun, though my performance was not exactly something to be proud of... :$ Anyway, i had a good excuse, last time i had played before yesterday was, well, last century! ;) After that some pool and, finally, cycle back home under a light rain... nice dutch weather, ouch!

Foto: No, amb aquests no hi vam jugar! ;) / Nope, we did not play with these ones! ;)

4 Comments:

  • Veurem si ara sí...

    reeixit...

    Collons, com es rovella el meu català sense que millori el meu alemany...

    Però de totes maneres reeixit...

    By Anonymous Anònim, at 1:04 p. m.  

  • @my anonymous

    Caram, no se'l reconeix... ;)

    By Blogger Marta, at 1:07 p. m.  

  • I think it would have been very funny (and very difficult) to play with the big ones ^^

    By Blogger AnnSo, at 6:31 p. m.  

  • @kike

    lo pillo, pero no lo pillo...

    pero seguro es por culpa de abandonar la medicación, vuelve a ella...y evita los monos...

    By Anonymous Anònim, at 9:05 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home