Des d'una capseta...

23 de gener 2007

Brrrr!!!

Al fred li ha costat arribar aquest any, però sembla que finalment ha arribat l'hivern... i de cop! Ahir a la nit la temperatura va començar a caure (esperem que no es fes massa mal, jeje) i avui no hem passat de -1º (sips, de màxima!). Aquí sota us deixo un exemple dels bassals completament gelats encara a les tres de la tarda. Una cosa bona del fred? Doncs que estava serè i hem pogut comprovar que el cel segueix sent blau i que no han apagat el sol ;)

It seems that finally winter has arrived. A proof: water was still frozen today at 3pm, that's when the photo was taken!



Casualitats d'aquelles que passen, pel meu aniversari he tingut la visita d'un amic de Barcelona. I també per celebrar el seu! (Felicitats per demà, Jordi!!!) Us deixo una foto que ho prova. També hi surto jo perquè la Maria vegi que no he canviat gaire, jeje. Sigueu bons si em compareu amb la foto de sota! ;)




2 Comments:

  • Ya solo hay de tema el tiempo...nos quedamos sin ideas, los inviernos nos dejan quietecitos en casa...No puede ser así no s chafamos los temas

    Pero seamos positivos, digamos galantemente que el cambio con el tiempo solo ha hecho que mejorar el producto ;-)

    By Blogger acolostico, at 9:10 a. m.  

  • @ acolostico

    Jajajaja! Muchas gracias!! :)

    Aunque le aviso que de pequeña mi abuela me decía que si se decían mentiras se te caían los dientes... ;)

    By Blogger Marta, at 10:23 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home