Des d'una capseta...

14 de desembre 2006

Lot

Avui a la uni ens han donat el lot de nadal. Si, si, encara es fan aquestes coses! L'any passat ja en vaig tenir. T'has de mudar 1500 km per tenir lot de nadal, jeje. I la veritat és que fa molta gràcia això de tenir lot! ;)

Aquest any, com podeu veure a la foto, el tema central de la panera és menjar asiàtic. Arròs, galetes de la sort, suc exòtic, cervesa japonesa, vinagre per fer wok i altres delicatessen del mateix estil. I un llibre de sudokus, això que no falti! ;) Més els clàssics. I no, no em refereixo ni a turrons, ni neules ni cap cosa que se li assembli (no saben el que es perden... com en mooooolts camps gastronòmics!). Em refereixo a xocolatines, llaminadures vàries, una ampolla de vi (francès), una espelma (que aparentment canvia de color mentre crema) .

També, com no podia ser d'altra manera, hi ha d'haver alguna que altra cosa que faci notar que és el lot de la uni. Aquest any un joc de safateta, tassa i pot on -si creieu-me, no us enganyo!- hi ha pintats la major part dels edificis del campus!!!! Ah, i una tassa per pintar (amb les temperes, of course) perquè te la pintis com vulguis... amb concurs inclòs per trobar la més bonica!

1 Comments:

  • Que rojo todo...y que raros...porque vamos un lote con birra? y sin jamón? es lote pero menos...

    Y lo de la tacita para ahcer manualidades...

    En fin, que envidia...

    By Anonymous Anònim, at 8:37 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home