Des d'una capseta...

28 de gener 2007

Sunday, rainy sunday...

Després de passar diversos dies sota zero i veient el sol, divendres ens vam llevar amb una petita capeta blanquinosa cobrint el paisatge, com es veu a la foto d'aquí sota. Divendres al vespre vam passar la barrera del zero. Resultat? Cels grisos i xim-xim dissabte i pluja/plugim/xim-xim diumenge. Encantador, uix!After a few days below zero (with sun and blue skies!), friday we woke up to a white sheet covering everything. After that, it became warmer (i.e, above 0ºC) & grey... so we enjoyed a nice and rainy weekend (again...). As they say here: lekker weertje... (!)


El més digne de ser comentat del cap de setmana va ser ahir al vespre, una festa d'aniversari d'un amic indi. Música típica d'aquells verals, i menjar típic indi també. La cuinera d'un dels plats va oblidar que també hi hauria europeus per provar-ho i no va rebaixar el picant (tot i que segons ella no ho havia fet molt picant...). Doncs bé, em vaig atrevir a provar-ho sense rebaixar-lo amb iogurt. Picava, jeje. Tot i que, barrejat amb arròs i sense menjar-ne un plat sencer, suportable. I després de l'àpat, ens van convidat a mastegar un parell d'espècies, que es veu que és típic d'allà. Una amb textura de canyella i un gust tirant a gingebre sense ser-ho i una altra que eren unes llavors i feien gust de fonoll.
Una curiositat: em van comentar que, a part de tenir infinitat d'idiomes i no sempre parlar tots indi o urdu (per això hi ha l'anglès, jeje), es veu que alguna de les llengües aquestes regionals té fins a cinc alfabets diferents!!! Mare de déu quin mal de cap... ;)

Saturday i went to the birthday party of an indian friend. I tasted one of the dishes that was cooked without taking into account that there would be europeans also attending. It was spicy! Doable but spicy ;) After dinner we were offered a couple of species to chew. Nice tradition.
Besides, we were told that some of the regional languages have up to five different alfabets to write them... good lord... :$

2 Comments:

 • Ah el tiempo, como afecta a nuestras vidas, a ver si digo algo yo también...a no si ya lo hago...

  Así que cinco alfabetos...puf

  By Anonymous Anònim, at 10:24 a. m.  

 • El millor , el millo el millor de les visites a Europa es trobar-se la tradicion hindu


  Impresionant.. el control de l'arros.. les visions sobre l'amor i el matrimoni.. Les herbes...

  i com dius.. jano parlem sobre la visio de les llegues.. i la llengua.. i l'accent!!!!

  Molt bo

  By Blogger kike, at 1:50 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home