Des d'una capseta...

04 de febrer 2007

sunny weekend

Aquest cap de setmana hem tornat a veure el sol. Això de per si ja és novetat, jeje. I aprofitant el cel blau he sortit un parell de vegades a passejar amb la bici i la càmara.

This weekend we've seen the sun, which is news! To celebrate so, i've been out with the bike and the camera a couple of times.



Les temperatures primaverals d'aquest hivern (si, aquí també) fan que a primers de febrer i al mercat ja hi hagi tulipes a manta i que la gespa al campus presenti aquest aspecte.

Due to the spring-like temperatures we're also having lately, the grass in the campus looks like this, full of tiny flowers already!




L'Evoluon: l'edifici raro de la city amb la seva forma d'ovni. És una mena de centre de convencions i no es pot visitar.

Evoluon: the funny ufo-shaped building, a convention centre, to my knowledge.





Rellotge amb les lletres de la paraula Philips en comptes de números en un altre dels edificis ex-fàbrica de la multinacional més coneguda del poble. En aquest edifici hi he estat un parell de vegades en un parell de festivals-exhibicions estil alternatiu.

Clock with the letters in Philips instead of numbers in another former Philips factory, now home to temporary exhibitions and alternative festivals.


I, per acabar, els arbres del campus, a tocar de la capseta, plens d'ocells fins a dalt de tot. No sé si a la foto es veuen gaire, però us garanteixo que cada vespre se n'hi posen a centenars. El més divertit, veure'ls fugir de cop per culpa del flaix de la cam, jeje ;)

And finally (though i'm not sure it can be easily seen) the trees close to my box, really crowded with birds. Every evening you can see hundreds of them around!

1 Comments:

  • Curioso paseo...ahora lo de las flores en febrero, jua...habrá que apagar más las luces que si no esto del cambio climático

    By Blogger acolostico, at 8:31 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home