Des d'una capseta...

15 d’abril 2007

Ja hi tornem a ser... :)


Doncs s'han acabat les vacances, sant tornem-hi... tot i que m'ha rebut un temps estiuenc que ja m'hauria agradat allà baix, ja! A la foto quelcom que trobaré a faltar, nyam! (aquí no tenen idea del que es perden...)

Una cosa que noto cada vegada que baixo per casa, i cada vegada trobo més molesta, és entendre les converses de la gent al meu voltant. Quan vius envoltada d'un idioma que no entens en absolut o que només entens si hi pares atenció, resulta molt fàcil anar pel món completament desconnectada de l'entorn... i molt relaxat. I quan tornes a casa (ho comences a notar quan esperes les maletes a l'aeroport i a partir de llavors només va a pitjor) vas tan tranquil·la pel món i de cop comences a sentir converses alienes... i a mi què m'importen la vida amorosa, els problemes a la feina o els plans de vacances de la gent amb la que em creuo!! I no hi ha manera de desendollar!


Well, my holidays are over, back to Eindhoven and work again. In the photo one of the things i'm certainly going to miss... people up here don't know what they miss, believe me!!

After some time abroad, surrounded by a language you don't understand (or at least you don't if you don't pay attention), you get used to walk and move around kind of allienated from the rest of the world. Then you go bak home and you start understanding conversations around you you don't really care about... and can't switch it off... it can be so annoying! What the hell do i care about some stranger's love life, problems at work or holiday intentions, ouch!!

4 Comments:

  • Si, s'ha de reconèixer que mengem bé.

    Vagi bé la tornada

    By Anonymous Anònim, at 10:20 p. m.  

  • La cuestión es quejarse, anda que con le que se ha metido entre pecho y espalda...

    Pues si no quiere entender las conversaciones solo tiene que bajarse a pasear por Barna, eso si cuando uno llega a Berlin, entonces vuelve a escuchar castellano por la calle...

    By Anonymous Anònim, at 9:17 a. m.  

  • @haikuvisual
    Gracies!

    @acolostico
    la cuestion es quejarse
    y eso me lo dice usted??? xD!!!

    Por eso mismo lo voy a echar de menos, porque estaba de muerte... y no les cuento como estaba la crema catalana que me hizo mi madre... vamos, que desaparecio tan rapido de no me dio tiempo ni de ir a por la camara! ;)

    By Blogger Marta, at 11:52 a. m.  

  • Visca!!!

    El retrorn!!!

    I vicotria impressioannt d'un barça magnific...!!!

    I deu meu quina poca empatia.. ej je jej


    A mi m'encantan les histories que escolto....això si.. no et permeten desconectar... sort que magradannnnnn je jeje

    Wilkommen back

    By Blogger Bororo, at 4:28 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home