Des d'una capseta...

01 d’abril 2007

Primavera


Sembla que al final la primavera s'ha decidit a arribar, tot i que ha costat! Una de les dues paraules que conec per dir primavera en raro és "lente"... doncs això, que lenta però que sembla que ha arribat! ;)

Després d'una setmana amb tres dies de sol i dos de pluja (massa dies seguits de sol deu ser una condició impossible, jeje), aquest cap de setmana ha tornat el bon temps... per la porta gran! I es dóna una d'aquelles situacions que passen com a màxim un parell de vegades l'any: que un dia en concret faci més bo aquí dalt que allà baix, ueeeeeeeeeee! :D

Com se celebra això? Doncs agafant la bici i passejant sota el sol una estona. No massa aquest cop, perquè després de sis o set km amb vent fort en contra seguint un canal, doncs acabes donat la volta i anant cap al centre a gaudir d'un gelat a la gelateria amb els millors gelats de la city. I al centre si que notaves que feia bo: ja havien posat les terrasses al markt (que estaven a petar!) i la cua a la gelateria arribava al mig del carrer!

4 Comments:

 • Y los 7 km de bici antes del helado son obligatorios? Yo habría ido directo a por el helado...

  By Anonymous acolostico, at 11:29 a. m.  

 • Jajajaja! No, no son obligatorios... pero da gusto pasear bajo el sol... aunque los 5 o 6 de vuelta, con el viento a favor y hacia el helado se hicieron mas agradables que los primeros!! ;)

  Veo que hemos llegado bien a casa! Disfrute de las vacaciones... que aqui ya hay unas ganas de pillarlas!!! :)

  By Blogger Marta, at 11:54 a. m.  

 • Seguro que eran para ir quemando calorías y poder comer el helado a gusto con la conciencia :)

  By Blogger Cristina López, at 12:58 p. m.  

 • Todo ayuda, jeje...
  ...pero esos helados estan tan buenos que te los comes a gusto en cualquier momento!!!

  By Blogger Marta, at 3:08 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home