Des d'una capseta...

30 d’abril 2007

PSV, campió de lliga



Al més pur estil Tenerife, així és com el PSV va guanyar ahir la lliga. Serà l'experiència del Koeman en aquests afers que al final li va servir per passar per davant del Ten Cate i el van Gaal... Emoció fins a l'últim minut, gols, alternances momentànies al capdavant de la eredivisie, vamos, que si el Barça té un final de lliga així, a més d'un li dóna un cobriment de cor!

Dissabte a la nit era la nit de la reina, i quan el PSV va guanyar la lliga, ja hi havia repartits en diferents racons de la city uns quants escenaris amb música i els bars ja tenien rius de cervesa a punt. Potser per això o potser perquè no tenen equivalent a Canaletes, la gent que venia de l'estadi i la que sortia de qualsevol altre lloc es va repartir pel centre, sense un punt de concentració particular. A la foto podeu veure la pinta que tenia el Markt. I a mida que es feia de nit, la quantitat de cervesa ingerida augmentava i la música perdia qualitat, la cosa només va anar a pitjor! ;)


La gent celebrant-ho, al Markt

Els bitxitos aquests vermells amb la plata (a.k.a. trofeu) de la lliga van aparèixer a tort i a dret

Bandera del PSV a l'aire davant l'estàtua del sr. Philips (si, el de la P de PSV...) al Markt. Si teniu bona vista veureu que al bon home li han plantat un bitxito dels de dalt a la calba! ;)


PS: Porto no sé quantes setmanes queixant-me que el Barça fa com el PSV (que abans del patiment de jornada d'ahir, havia llençat 10 punts d'avantatge en 10 setmanes). Esperem que, si més no, acabi igual de malament... ;)

2 Comments:

  • El Barça crec també sembla que vulgui esperar a l'última jornada per guanyar la lliga. I com no s'espavilin, ni així!
    Aprofita, aprofita la festa! Però tu sempre del Barça, eh?
    I després del Koeman i PSV. Je, je

    By Anonymous Anònim, at 7:37 p. m.  

  • Oe oe o eo eoeoeo

    oe oe oeoeoo eoeoe

    oe oe ooeoe
    pero el barça.. a be el barça a dos punts del Madrid...


    ui u iuiu


    Be visca el PSV.. visca ells i ells...


    clar que a la champions.... Pool Pool

    By Anonymous Anònim, at 12:38 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home