Des d'una capseta...

19 de desembre 2007

el almendro ;)


Demà al vespre toca fer la maleta per tornar a emular al noi de l'anunci del turró i divendres toca agafar sant ryanair per tornar a casa per nadal. Dues setmanetes per veure gent (agafeu tanda!), uns quants dinars familiars, un partit de futbol que fa pensar que el calendari de la lliga el vaig fer jo (creuem els dits! espero que el barça guanyi i cap dels holandesos del madrid marqui, que si no em guanyaré uns mereixedíssims comentaris de terres holandeses... :p), i espero que també una mica de fer res. No sé si hi haurà actualitzacions durant aquests dies, però per si de cas, feu bondat, passeu-vos-ho molt bé i entreu amb bon peu al 2008! :)


Tomorrow at this time i'll be packing my suitcase because friday at noon i'm flying home for my xmas holidays. Two whole weeks at home, seeing friends, enjoying a lot of family meals, a few obligations and a football match that could make someone suspect i did the calendar myself (yep, barcelona-madrid in barcelona... i hooooope barça wins and none of those dutch guys playing for madrid scores, otherwise i might get some well deserved comments from NL... :p). Don't know if i will have time or inspiration to write any posts while i'm at home, so just in case: have fun, be good and all the best for 2008! :)

4 Comments:

  • Que tinguis bon viatge de tornada ..o de vinguda ? ( "de donde vengo o de donde soy.. .Pelegrí Pelegrí dixit)

    Et desitjo unes bones digestions i una bona entrada d'any (si pot ser amb poca ressaca...)

    Jo estaré més pendent del 22 (Sta. Grossa de Nadal) que del 23... però suposo que alguna mirada de reüll a la tele farem!
    I desitjant que el Guillermo Amor es recuperi... (això era un jugador...catxis!)

    By Blogger Anna, at 11:12 p. m.  

  • Pues eso mismo mismamente...

    y paz en el mundo...

    nus vemus...

    By Anonymous Anònim, at 8:17 a. m.  

  • Vuelve, a casa vuelve, por navidaaaaad. Bon Nadal!

    Força Barça!

    By Anonymous Anònim, at 9:54 a. m.  

  • El calendari està fet per tu. Segur. Diumenge a les 7 de la tarda. Bona hora. Toca guanyar. Contra el Madrid sempre. Inclosos els amsitosos. VISCA EL BARÇA! BONES FESTES.

    By Anonymous Anònim, at 8:56 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home