Des d'una capseta...

25 d’abril 2012

Barça 2 - Chelsea 2


El que no pot ser no pot ser, i a més a més és impossible.

Surto del camp amb la sensació que ens ha faltat un pèl de tot, un pèl de punteria, un pèl de sort, un pèl de... que els déus del futbol no ho volien, con li he sentit dir al Torquemada. Pals, un penal al pal, un jugador ko, ocasions que surten fora per un sospir, d'altres que se'n van incomprensiblement als núvols, parades del Cech... Munich no tocava... potser perquè l'any que ve torna a ser a Wembley??

I si, aquest equip fantàstic ha canviat alguna cosa, a jutjar per la reacció de la majoria del públic del Camp Nou. Si l'himne, dues estrofes a capella, dissabte passat va ser d'aquells que es recorden, el cantat al final de partit, després del gol del Torres, és una mostra d'orgull i reconeixement que no havia vist mai encara. Tenim un nom, el sap tothom.




I quin goig al començament, el Camp Nou ple de senyeres!

23 d’abril 2012

Sant Jordi '12


Tot Sant Jordi ha de tenir dues coses: una rosa i llibres. Ara, em sembla que la rosa li hauré de regalar a la pila, que ja està de morros veient que l'engreixo més ;) Bon Sant Jordi!

Etiquetes de comentaris:

21 d’abril 2012

Barça 1 - Madrid 2

Barça 1 (Alexis) - Madrid 2 (Khedira, Cristiano)

S'havia de fer un partit molt bo i tenir molta punteria. No ha sigut el cas. End of.
Però aquest equip té bastant més crèdit que la meva Visa i, com cantàvem al 88 "ser del Barça és, el millor que hi ha"


Cosetes:
- Algun dia li tocava, per estadística, guanyar al Camp Nou al Mourinho...
- Tampoc caldria donar-li sempre la raó en total Pep... però les circumstàncies, capricioses, s'hi entesten. Impossible.
- Malgrat el resultat, no, no em canvio per la proposta futbolística de l'equip que ha guanyat avui, ni en un milió d'anys!
- Això que repartissin roses de Sant Jordi dos dies abans és raro. Les coses el dia que toca.
- M'han convidat a tastar galetes d'Israel. Si si, a l'estadi. És el que té xerrar amb els guiris del voltant, explicar-los coses del club, el país i les banderes, l'onze,.. ;)
- Collons quin xàfec ha caigut!! Amb el sol que feia! Sort que, encara no sé ben bé perquè, havia agafat l'impermeable, que si no acabo xopa com un pollet!!
- Són ja es 20:45h de dimarts??

Etiquetes de comentaris: , ,

16 d’abril 2012

pu-put!

Una puput al jardí

Etiquetes de comentaris:

12 d’abril 2012

El port nou


Després de camions i camions de ciment i pedres, Blanes ja té port nou. Tot, per culpa (o gràcies a, segons es miri) la llevantada més bèstia que recorden un parell de generacions o tres que va acabar de trencar l'espigó del vell port.

Aquest port és molt més gran i molt més alt (em sembla que costarà tornar a veure onades saltant l'espigó), entra molt més endins i protegeix més la platja del centre de llevantades i tramuntanades. I veient-lo de prop entens que fessin falta tants camions portant material. I ha crescut molt des que era això!






Això si, trobarem a faltar aquesta vista ;)

Etiquetes de comentaris: , ,

05 d’abril 2012

6 & tulips

Avui toca començar aquest post amb sis tulipes com sis sols per celebrar que, encara que sembli mentida, aquesta capseta que va néixer al país de les tulipes avui fa sis (!!) anys que recull "impressions, històries i tonteries vàries"... i uns quants partits de futbol :p
M'ho diuen el dia que vaig començar, que al cap de sis anys això seguiria viu i tracto de sonat a qui ho hagués dit, però té tota la pinta que la sonada sóc jo (si, ja ho sé, cap novetat aquí, com deu estar dient en veu alta en llegir aquesta frase una lectora fidel :p).
I per celebrar l'ocasió, què millor que unes quantes fotos de tulipes?? ;)


Today this little box is 6 years old... six years sharing stories, places, experiences, photos and other nonsense... and a few Barça games ;) If the day i started this someone had told me "six years down the line you'll still be posting regularly" i would have answered something like "you're out of your mind!!". Seems i'm the one out of my mind (but no news there, hehe :p).
Best way to celebrate the anniversay of this blog born in "Tulipland"?? Pretty pics of a few tulips ;)


Sis anys... sis!... marededéusenyor... m'ho diuen el dia que vaig començar i contesto "boig!"


I tornem al jardí de ma mare:

El final de la primera tongada...

...i la segona en tot el seu esplendor a la mateixa jardinera uns dies després.

I la prova que amb la segona (més variada) el jardí de ma mare segueix sent l'enveja del veïnat... llàstima que durin tan poc les tulipes!

Les noves incorporacions de l'any




I els clàssics de sempre

Etiquetes de comentaris: , ,

03 d’abril 2012

Barça 3 - Milan 1

Gran nit de Champions. 3-1 contra el Milan i a semis de Champions. Per cinquena vegada consecutiva, que es diu aviat. Tornarem a sentir la musiqueta de Champions un cop més a l'estadi. Io sono molto contenta ;) :p


El mosaic des de sota

Sona la musiqueta de Champions. M'encanta!

Som-hi!

Avui a la porteria de davant meu:


Penal...

...i ;)

I com les natillas, repetimos:

2n penal...

...i 2n ;)

Altres curiositats:

El reporter de TV3 "emprenyant" a lateral durant el partit

Si has vestit la samarreta de l'etern rival i surts del Camp Nou entre aplaudiments, alguna cosa deus haver fet bé amb la pilota als peus. Gran Seedorf.

Probablement és un dels centrals més baixets que corren per aquí... però s'ha convertit en un central molt gran.

Etiquetes de comentaris: , ,

02 d’abril 2012

Barça 2 - Athletic Bilbao 0


Barça 2 (Iniesta -amb quina ràbia va xutar!-, Messi -de penal) - Athletic Bilbao 0.

A priori un dels partits més entretinguts que et pots tirar a la cara actualment al futbol europeu. A la pràctica un partit a cent per hora, intens, on el Messi no s'acaba de sentir còmode per culpa de tenir un home a sobre contínuament i, pel contrari, l'Alexis donava la impressió de trobar-s'hi totalment a gust. Partidàs de la defensa (el primer, i únic, xut entre els tres pals de l'athletic va ser al minut 80) i dels jugadors "invisibles" que són a tot arreu, bona temperatura i bon ambient. Tothom intentant, amb més o menys èxit atacar. Futbol.

I abans de començar, pancarta homenatge al Messi per haver-se convertit en el jugador del Barça amb més gols en competició oficial de la història:

Imatges del César al videomarcador... faltava la cançó del Serrat de fons ;)

Res que no sabéssim...

La pancarta desplegant-se

I la pancarta desplegada pel vídeomarcador... que des de lateral no veiem mai cap d'aquestes coses en directe #lateraltambiénexiste


I després el partit:

Compartiran obsessions i gust pel futbol a l'atac, però estèticament no poden estar més a les antípodes ;)

Pels pèls!! (la van treure sobre la línia de gol, sic!)

Després del gol de l'Iniesta, aquest guiri de la fila de davant es va girar i va ensenyar les bufandes a càmara fins que li vaig haver fet una foto. Coses que passen ;)

Penal...

...i ;)

Etiquetes de comentaris: , ,

01 d’abril 2012

Tortell de rams


Les tradicions s'han de mantenir... sobretot si són tan dolces com un tortell amb nata, trufa i crema... nyam nyam!! :)

Etiquetes de comentaris: ,