Des d'una capseta...

27 de febrer 2013

Barça 1 - Madrid 3


El pitjor d'avui no és quedar eliminats i no classificar-se per la final de la copa del sogre (encara) de l'Urdangarin. Ni tan sols perdre amb el Madrid, que ha fet un bon partit. El més preocupant d'avui és que el Barça ha desaparegut amb el 0-2. S'ha apagat el llum. I és preocupant perquè de cara al partit del Milan del primer que han d'estar bé és de coco. La manca de punteria és perdonable, deixar de competir no.
I el pitjor, la bengala. Qui va al camp amb una bengala (independentment dels colors que digui defensar) mereix que li exploti a la mà quan no tingui ningú aprop.

Sobre el Madrid dos detalls: tros de central tenen en el Varane (no sé si sempre és així o ha explotat contra el Barça) i el Cristiano és un golejador fora de sèrie... i probablement la cosa més ridícula que he vist en un camp de futbol. Una criatura petita consentida.

I la curiositat, la conversa que escoltava descaradament de dos adolescents que venien caminant darrera meu. Arguments futbolístics vs. arguments "tribunerus". Com l'un rebatia l'altre. I l'altre, l'un.


#vergonya

Les banderes em sonen... les venien a l'engròs? :p
I l'afició (la que s'ha quedat) ha estat millor que l'equip des del 0-2


Nota de l'endemà al matí: Gent de tercera graderia confirma que la bengala va sortir de violents de la zona blaugrana. D'aquells que no podien entrar a l'estadi. Tenim un problema molt greu. O tornem a tenir un problema que havíem solucionat, que és pitjor.

Etiquetes de comentaris: , ,

3 Comments:

  • Dso equipos serios, dos derrotas tras el mes de carga, en que se supone deberían estar ya entonados.

    Yo les entiendo, con tanto padre reciente en el equipo, normal que anden como dormidos...

    By Anonymous acolostico, at 8:54 a. m.  

  • están atascados, o vuelve Tito o esto no marcha...

    By Blogger Sonia, at 9:19 a. m.  

  • Ja ha passat el cabreig.. ja puc comentar. Ja vaig llegir el post i em va semblar molt encertat.. tot.

    Però he vist una cosa bona, tothom veu que s'ha de fer alguna cosa...no sé si es farà.. i no sé si servirà de res..Però com a minim jugar a tope.

    També es una miqueta trist que només quan perd el barça es puguin escoltar algunes tertulies que es tornen hiper-forofes quan guanya.

    Però bé, aviat arriba la lliga i després el Milan.. veure'm

    By Blogger Bororo, at 3:43 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home