Des d'una capseta...

24 de juny 2006

de "uitje"

Aquest últim parell de dies hem fet la sortida anual departamental: SMO uitje... SMO del nom del dept. i "uitje" vol dir, literalment, "sortideta" (és que en aquest petit país, a tot li posen el diminutiu...). Vamos, que ens han portat de colònies un parell de dies, una setantena de persones a una mena de castell a uns 50 km d'Eindhoven.

Què vam fer? Doncs val a dir que els quatre que ho van organitzar s'ho van currar molt. Un cop instal.lats a les habitacions i fet el llit, ens esperava un taller de percussió. Va quedar clar que el sentit del ritme no és inherent a l'ésser humà, per si algú no ho tenia clar... tot i que al final diria que tampoc vam sonar tant malament! Ara, que tenint en compte que la nit anterior hi havia hagut la festa dels treballadors a la uni dintre de les celebracions del 50è aniversari i que algú deuria (i va) beure una mica, tot un detall començar amb un workshop de percussió... xD
A la tarda podies triar entre tres activitats: boerengolf (ie., el golf de les vaques del que ja us vaig parlar), mountain bike (mountain... a quina mountain???) o passejada en bici fins a una presa amb comporta. La passejada va estar bé, veure els vaixells passar d'una alçada a una altra de la comporta (un desnivell d'uns tres metres) també. Però el tio plasta que feia totes les explicacions... déu, quines ganes de fotre'l directament al riu!! ;)
Barbacoa per sopar, uns quants gags de la gent (que ningú esperés veure'm actuar a mi... hi ha gent molt més desvergonyida que no pas una servidora...) i festeta fins a les dues tocades de la matinada. I abans d'anar a dormir un recordatori "demà l'esmorzar és a les vuit"... (!!)
I el segon dia, una gimcana en forma d'excursió pel bosc per equips. Una bona caminada seguint pistes, endevinant endevinalles i identificant fotos. I per acabar, un workshop de cuina on vam preparar els plats que després ens vam menjar per sopar. Mooooooolta teca!

PD: Per a què rigueu una estona, aquí em teniu (al fons) en ple taller de percussió... ;)

3 Comments:

  • Esta vez, mejor no comento nada...

    By Anonymous Anònim, at 1:51 p. m.  

  • Molt bo, molt bo! Encara fareu una orquestra...amb els bongos.

    Res tu, a sac i a integrar-se! Toco sense vergonya i si m'equivoco....torno a començar!

    Disfruta que et queden pocs dies...

    By Anonymous Anònim, at 2:31 p. m.  

  • Els gorrets són molt autèntics, no te'n sobrarà un?

    By Blogger Replicant, at 11:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home