Des d'una capseta...

10 de desembre 2006

Aachen (Weihnachtsmarkt)

Avui hem anat a Aachen (Alemanya) a veure el Weihnachtsmarkt, el mercat de nadal. Hi havia una gentada de por i com que això està a tocar d'una triple frontera, se sentien molt tant alemany con holandès i francès. Moltes paradetes de menjar (salsitxes que et donen amb poc pa, patates fregides, plats calents com peix, xampinyons o fins i tot sopa, creps, xocolates i galetes vàries i, of course, no podien faltar el glühwein i l'eierpunch) i d'altres tantes de coses susceptibles de ser regal de nadal. Ah, i un vent fred que brrrrrrrrrrrr!
Aquí sota unes quantes fotos del dia. De la catedral al voltant de la qual hi ha el mercat, i del mercat itself. No, no espereu veure'm a cap foto, que per això sóc la fotògrafa! ;)

Today we've been to the Weihnachtsmarkt in Aachen. I had never been to a german christmas market and it was nice. A bit too crowded... far too crowded. A lot of food and stuff that would make a nice christmas present. Underneath a few photos of the day. Of course, don't expect to see me in the pics... ;)










PS: Aquesta setmana toca viatge llampec a Barna (per feina... les vacances, per nadal!). Més cosetes per aquí a finals de setmana. Feu bondat! :p

2 Comments:

  • Que bonitas las fotos..esto digo

    que yo también fui de mercado...

    Y bueno las salchichas sin pan es norma...

    Y que ganas de volver por Barna ya hay ya...

    By Blogger acolostico, at 10:38 a. m.  

  • Si moltes ganes de tornar...

    Mire des de Delft

    By Anonymous Anònim, at 11:04 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home