Des d'una capseta...

14 de febrer 2007

Bollywood


L’altre dia vaig veure, per primer cop a la meva vida, una pel·lícula de Bollywood sencera. La va triar un amic indi perquè fos una mica representativa i a la vegada no massa pesada per a una colla d’europeus primerissos en el tema. La pel·li en qüestió es deia “Hum Dil De Chuke Sanam”, que ve a ser alguna cosa com “Ja he entregat el meu cor” (I have given my heart away) i tracta d’una noia que s’enamora d’un mig italià mig indi que va a casa del seu pare a aprendre a cantar, però que el seu pare la promet en matrimoni amb un altre (original l’argument, oi??)
Impressions? Doncs que més llarga que un dia sense pa i força lenta en el desenvolupament de l’argument, i amb números musicals força sovint. He de dir que en aquest aspecte me l’esperava pitjor. Tot i així, segurament perquè ja anava mentalitzada pel que anava a veure, la cosa no va ser tan dura com sembla. El que em va agradar més van ser els colors i els exteriors... si és que no tinc remei. Ara, poder preveure estona abans què passarà i pel·li amb moralina final (per il·lustrar una mica la societat india)... em sembla que no em faré pas fan del gènere! ;)

Ah, representa que part de la pel·li passa a Itàlia (segons el nostre amic, un dels objectius d'aquestes pel·lis, a part d'entretenir i educar una mica, és tant ensenyar l'Índia al món com el món a l'Índia). El marit, bona persona ell, acompanya a la seva dona a Itàlia perquè es retrobi amb el seu estimat. A la primera imatge ja veus que d'Itàlia, res de res, i en veure el tipus d'escriptura als tranvies, de seguida veus que és una ciutat de l'Europa de l'est. Amb una mica d'intuició i l'ajuda del Google Earth, doncs resulta que la Itàlia de la pel·li era... Budapest!! Home si tenim en compte les distàncies a l'Índia, tampoc s'equivoquen de tant... xD

3 Comments:

  • Budapest, no aprovecharian para rodar porno!!!

    Bueno y eso de dar a conocer los sitios a los indios y la India a los de fuera...pues en fin

    Ahora me gustaron los colores....joer pedazo de peli..me gustaron los colores...

    By Anonymous Anònim, at 8:53 a. m.  

  • @my anonymous

    mmm... peazo peli, si señor. La aguanté entera, que ya es mucho. Uno de los espectadoers se fugó vilmente a medias.
    Ah! esta ha sido la primera que he visto entera... y most likely la última también! ;)

    By Blogger Marta, at 9:02 a. m.  

  • J ja..!!!
    Es triste de trist pero anava a posar el mateix que acolostico.. dios.. som uns depravats.. ej jeje.

    Be.. ejem.. en qualsevol cas.. has de mirar-t'ho d'una manera diferent.. alli aquest nus amor-sexe-matrimoni no existeix... i de fet tenen rao.. amb qui et cases no te que a veure amb qui cardes ni te res a veure amb qui t'estimes estar més sovint. Som nosaltres que la liem i ho volem juntar.


    Per tant tens totes les combinacions possibles..que sempre son agradables....

    Visca l'India i el matrimoni com a contracte.... l'unica pregunta que tinc... tot i estar casats despres poden sortir amb qui vulguin per allo de Budapest, no? Aixo deu sortir a la peli fijo fijo

    By Blogger Bororo, at 5:12 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home