Des d'una capseta...

08 de febrer 2007

neu

Avui, poc després que entrés a la uni ha començat a nevar. I no ha parat fins les dues ben tocades. Per la finestra es veia tot ben blanc. Quan he sortit de la uni al vespre, però, la major part de la neu ja s'havia fos. I quan em pensava que ja no trobaria res que valgués la pena fotografiar, doncs quan he arribat a les capsetes m'he trobat el que hi ha a la foto d'aquí sota: un ninot de neu assegut en un dels bancs, amb una caixa de cerveses (plenes) al costat i un paper que deia "Agafa una cervesa i gaudeix del ninot de neu de les spaceboxes!"... com és allò? ah si, qui no té res a fer, el gat pentina... ;)

Today, right after i entered work, it started snowing, and kept doing so till well after 2 pm. Unfortunately, when i got out of work, almost all the snow had already melted. Anyway, when i had convinced myself that there was nothing worth a picture i got to the boxes... and there, sitting on one of the benches was the snowman holding a paper that said "Take a beer and enjoy the spaceboxes' snowman!". Some people have a lot of free time! ;)

4 Comments:

 • Vaja com a BCN que hi fa una temperatura molt agradable per l'època que estem.

  A veure si n'apreneu i no deixeu que us passi tant d'aire fred per allí dalt!!

  By Anonymous Anònim, at 12:05 a. m.  

 • Bueno, el muñeco pues vale..pero dejar una caja de cerveuzas llena par aque la peña pille...

  Y que aún cuando vuelvas queden en la caja...

  Qué pais más raro...

  By Anonymous Anònim, at 8:18 a. m.  

 • Això del beer-over es fantastic.. ho hjauria de fer la gent amb els llibres.. però clar.. per això esten les biblio.. per això i per copiar DVD de pelicules..

  Pero molt xulo xulo.. coses de fer...

  I quina ilusio...de fer

  By Blogger kike, at 1:46 a. m.  

 • La dita és: qui no té feina el gat pentina ;-))

  By Anonymous Anònim, at 7:41 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home