Des d'una capseta...

23 de gener 2008

museumsnacht


Divendres va ser la museumsnacht, la nit dels museus. Per 20 francs (a aprox vint duros el franc...) podies visitar tots els museus de la city (que no són pocs, creieu-me) de 6pm a 2 am. Hi havia una actuacions a més a més de les exhibicions que s'hi poden trobar normalment... i una gentada de por!
Havent sopat vaig anar de museus, doncs, aprofitant l'avinentesa. Em vaig limitar a museus del centre, per anar passejant d'un a l'altre. Vaig començar al Kunstmuseum (museu d'art, prou bé), després al Museum der Kulturen (una exposició titulada "vermell" amb objectes de diferents cultures, molt recomanable),el Naturhistorisches Museum (va ser entrar i sortir de la gentada que hi havia fent cua per veure una exposició sobre bitxos enormes del fons marí), l'Historisches Museum, el Puppenhausmuseum (el caramelet de la nit sens dubte, em van encantar el munt increïble de cases i ciutats de nines, ossets de peluix, etc) i el Kunsthalle (què voleu que us digui, hauria d'haver parat abans d'entrar-hi...). I després de la passejada, agafar l'últim tram i cap a casa, que les cames es començaven a queixar!



Friday it was museumsnacht (all the museums + some performances for 20 francs, not bad... and as crowded as expectable, or even a bit more!). I chose a few musea in the centre, within a walking distance and after dinner there i went. I started at the Kunstmuseum (nice paintings, too much people to wait for the performance), then the Museum der Kulturen (a very nice exhibition, "Red", showing red colour within the different cultures), the Naturhistorisches Museum (in and out, too crowded!), the Historisches Museum, the Puppenhausmuseum (a nice surprise, really cute!) and the Kunsthalle (all in all, could have spared this one, believe me...). That was quite some walking, so after that i took the last tram home. Not bad after all!


Entrada al Kunstmuseum / Kunstmuseum's entrance



Un grup de vent al Historisches Museum / Music at the Historisches Museum



Piano music @ Kunsthalle

4 Comments:

  • En alguno he estado, otros me los salte...

    Pero no de noche..

    By Anonymous Anònim, at 8:26 a. m.  

  • Visca la cultura... diurna!

    By Anonymous Anònim, at 9:24 a. m.  

  • carai, quina proposta més interessant

    By Blogger haikuvisual..., at 2:58 p. m.  

  • Bé bé. Cultura a dojo!
    En canvi a Catalunya està previst que tanquin el d'Història i el d'Arqueologia. Quina diferència de cultura que tenim...

    By Anonymous Anònim, at 3:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home