Des d'una capseta...

26 de juliol 2011

Els focs de Blanes 2011


Festa major a Blanes vol dir, bàsicament, focs. Aquest any n'hauré vist quatre de sis (de divendres a dilluns) i tinc la sensació que el nivell general és més fluix. Serà la crisi? Serà la moda de fer servir trons com a part del castell? Dels quatre dies que he vist, per a mi l'ordre seria dilluns, dissabte, diumenge, divendres. Esperarem els informes dels dos que em perdo (si és que avui no ho esgarria la pluja...)

Un convidat no sempre ben rebut que pot esguerrar la perspectiva és el vent. Ahir semblava que no bufava i deixava tot el fum quietó sobre Sa Palomera, tapant alguns dels castells. Mica a mica va començar a bufar i es va endur el fum... i a casa ens va portar un convidat inesperat: un dels paracaigudes de les cuques de llum que cauen poquet a poquet:



Etiquetes de comentaris: , ,

12 de juliol 2011

Unexpectedly Manel





Si diumenge a la tarda m'haguéssiu preguntat que faria dilluns al vespre la resposta hauria sigut: probablement gimnàs, sopar lleuger i sofà mirant alguna cosa a la tele. Dilluns vulgaris, vamos... Doncs no. Casualitats d'aquesta vida caigudes del cel (bé de l'inbox del mail, si som exactes), vaig acabar canviant el sopar lleuger per una mini-pizzeta d'aquelles que es fan en 4 minuts al microones caducada del dia abans, en horari de sopar centre-europeu, i sortint cap al Teatre Grec a veure els Manel. Qui m'ho havia de dir a mi!

I ens ho vam passar la mar de bé, les criatures ho fan bé, sonen bé, enganxen amb la gent amb el discurs entre cançons i van acompanyar-se d'una secció de vent per a les darreres cançons. Ah, i ens van regalar un desodorant, cosa que no passa cada dia, i molt útil amb aquestes calors! xD ;)

Ah si, el concert... mmmm... en parlen aquí.

Etiquetes de comentaris: , , ,

11 de juliol 2011

Curts a la platja


Dissabte al vespre, caloreta, s'agraeixen les activitats a la fresca, baixar a la platja, demanar una cerveseta fresqueta i asseure's a la sorra a veure curtmetratges. La novena edició del Crit d'Art a Blanes (segons deia a la pantalla), la segona que gaudeixo.

Curts d'estils molt diferents (més casolans, de pressupost, d'animació, documentals, amb actors coneguts i consagrats, amb gent i entorns del poble, en català, en castellà i en anglès).
Asseguda a la platja vaig aprendre diferents teories per explicar les bambes que pengen dels cables de la llum arreu del món, vaig comprovar com de dura és la vida d'uns fregalls, vaig veure el suposat plaer d'estar mort uns segons o la duresa d'anar-se apagant mica en mica, vaig jugar a conèixer els camins pels quals transcorria una persecució una mica frikki i vaig riure a costa d'un escarabat. Un dissabte al vespre diferent. Ah, i el gelat final pujat a casa que no falti! (si és que et posen la gelateria a mala leche perquè hi hagis de passar per davant) :p

Etiquetes de comentaris: , ,

10 de juliol 2011

Seguridad Social

"Anem a veure Seguridad Social, que presenten disc a la Fnac i toquen unes quantes cançons, t'apuntes?" Associació d'idees al meu cap: Seguridad Social -> Chiquilla -> 2n de BUP -> puffff no fa dies -> per què no? jejejeje. I allà ens vam plantar.

Petitó forum, tot molt casolà i proper (què pots esperar quan, minuts abans, han entrat per la porta i el primer que han fet ha sigut dir-nos "hola!"), bon so, mitja dotzena de cançons i interacció amb el públic després.


Vídeo en primicia mundial

Simplement veu i guitarra

I les complicacions d'obrir una cervesa i veure'n mentre es canta (que si no la gola se seca, i això no pot ser! xD)

I després, per acabar d'arrodonir la nit, tapes japoneses, gelat de tiramisú... i gintònic al Maumau (tot sigui per ajudar en la recerca científica :p)

Etiquetes de comentaris: ,

07 de juliol 2011

Quick lunch


May not be the most healthy thing ever... but tasty! :D

Etiquetes de comentaris: