Des d'una capseta...

18 de febrer 2007

Carnaval


Aquest cap de setmana és carnaval. Si, a la meitat sud d’aquest país se celebra el carnaval. Aquesta gent, que normalment és avorrida i amb tendència a quedar-se a casa, doncs es transformen totalment durant els quatre o cinc dies que dura el carnestoltes.


Rues, envelats, bandes de música, festes als bars i cafès i sobretot gent de totes les edats disfressada a tothora i, generalment també, amb una cervesa a la mà. Tant, que fan que tu et sentis el bitxo raro per anar vestida normal (o és que algú es pensava que em disfressaria???).




M’hauria agradat tenir una càmera estil James Bond posada a les ulleres per poder fotografiar la gent amb les seves disfresses a l’estació, fent cua per comprar un bitllet o per treure diners, dinant o sopant en restaurants o al bus o en bicicleta. Unes quantes fotos si que les he tirades, per documentar l’esdeveniment, jeje.


Una curiositat, per carnaval, també li canvien el nom a la ciutat. Aquests dies, Eindhoven no és Eindhoven (no, no li diuen tampoc Philipstown... però quasi). Aquests dies visc a Lampegat (una cosa així com el poblet/forat de les làmpares...). Fins i tot li canvien el nom al rètol de l’estació!!


La meva conclusió de tot plegat? Doncs com diria l’amic Obèlix: Estan ben bojos aquests romans! ;)

2 Comments:

  • Y siendo malo...

    Alguien noto que no ibas disfrazada? :-P

    By Anonymous Anònim, at 9:22 a. m.  

  • @acolostico

    Nye nye nye!

    Pos zi, lo notaron. Mas de una cara de "donde va esta/van estas sin disfraz?" y mientras paseaba un tio disfrazado en plan cutre que me pregunto si tenia pinta estupida...

    By Blogger Marta, at 9:32 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home