Des d'una capseta...

13 de març 2013

Barça 4 - Milan 0. Remuntada


Nit màgica a l'estadi. D'aquelles que repetiràs amb orgull "jo hi era". S'havia de remuntar i s'ha fet. S'havien de recuperar sensacions i s'ha fet. Havíem de reconéixer l'equip, i ho hem fet. Endollats des del primer moment. La primera dins. I els gols perfectament espaiats, l'últim al descompte, la cirereta de la celebració. Recordant aquell, s'han tornat a cordar el cinturó i han persistit.

"Que diuen que no li marco de jugada als italians?", doncs ja no ho podran dir més. La criatura segueix a la seva. Gran Iniesta també. I enorme el Busi. És a tot arreu i sempre on toca. Si el Xavi és la brúixola, ell és el punt de recolzament al voltat del que s'aguanta i es mou l'equip.

Per cert, es veu que les dues vegades anteriors (58 i 78) que havien coincidit conclave a Roma i partit del Barça, el resulat havia estat 4-0 pels blaugrana. Si més no curiós ;)


El mosaic (el missatge sempre el posen a lateral, no el veig mai...)

Dos més... moguts, però dos més ;)

E-nor-me

La sensació de tots al final. SI!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

2 Comments:

  • Desde luego salieron encufados, en su mejor expresión, cuando hacen esto si son imparables. Por qué no lo hacen más? Esa intensidad es inviable de forma continuada?

    Pero bien, ahora a ver lo que venga. Pero gran partido ayer.

    By Anonymous acolostico, at 9:20 a. m.  

  • Brutal... vist amb intensitat amb bona companyia. brutal.. que gran el partit i les empanades que ens vam fotre...

    I que gran busi.. mare meva... vaig dir que guanyavem 3-0 al quart d'hora si el busi aguantava el físic...Yepa!!!! Cap gol ens van fotre.

    Increible partit i messi i villa, alegria tu.

    By Blogger Bororo, at 3:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home